Fischer traint voorzichtig weer mee met Ajax 1

Viktor Fischer mag voorzichtig denken aan een rentree. De Deense aanvaller van Ajax trainde maandag kort met de selectie van Frank de Boer mee, meldt Ajaxshowtime.com.

Fischer stond negen maanden langs de kant met een hardnekkige blessure, maar is op de weg terug. Maandag mocht hij weer even ruiken aan de groepstraining van Ajax 1. De Boer gaf tevens talenten als Vaclav Cerny, Donny van de Beek en Abdelhak Nouri de kans om mee te trainen met het eerste elftal.

In de thuiswedstrijd tegen AZ op 23 februari 2014 moest Fischer in de twaalfde minuut het veld noodgedwongen verlaten wegens een blessure. Een dag later maakte Ajax bekend dat Fischer een scheur in zijn linkerhamstring heeft opgelopen. Fischer zou het resterende seizoen, waarin Ajax voor de 33e keer landskampioen van Nederland wist te worden, niet meer in actie komen. Na afloop van de eerste openbare training in het seizoen 2014/15 gaf trainer Frank de Boer aan dat Fischer hoogstwaarschijnlijk pas weer na de winterstop in actie zal komen voor Ajax.

Populair

© Voetbalfreaks.com