FC Utrecht-revelatie: ''Ik hoor dat clubs me volgen, ook Ajax''

Tommy Oar maakt een uitstekend seizoen door bij FC Utrecht. De behendige dribbelaar uit Australië staat daardoor in de belangstelling van verschillende clubs, waaronder de regerend landskampioen uit Amsterdam.

De aanvaller, die dit seizoen de meeste assists gaf voor zijn ploeg, is in Utrecht in het bezit van een aflopend contract. "Ik hoor dat clubs me volgen, en ook Ajax wordt genoemd", zegt Oar in de nieuwste uitgave van Voetbal International. "Ik heb afgelopen week met FC Utrecht afgesproken dat we in de winterstop afwachten wat er voorbij komt. Het belangrijkste is dat het een club moet zijn met een grote kans op speelminuten."

"Het ideaalscenario zou zijn als er voor mij een mooie volgende stap komt met een club die ook financieel aan de wensen van FC Utrecht kan voldoen. Dan worden de club én ikzelf er beter van", zegt Oar, die de kans 'heel groot' acht dat hij in de winter vertrekt bij FC Utrecht.

"Een transfervrije status is in het voetbal heel aantrekkelijk, maar voor mij is het dus belangrijk dat ook FC Utrecht tevreden is als ik de volgende stap maak. Dat kan met een mooi transferbedrag. Ik wil deze club met opgeheven hoofd verlaten", aldus Oar in VI.

Populair

© Voetbalfreaks.com