Glimlachende Kishna over weergaloze panna: ''Dat is wel lekker''

Ricardo Kishna sloot met een sterke invalbeurt tegen SC Heerenveen (4-1 winst) zaterdagavond een mindere fase af: 'Dit had ik nodig', bekende hij aan de clubwebsite van Ajax.

"Dit is een ontlading, ik had dit voor mezelf nodig", bekende Kishna. 'Ik heb een tijdje niet zo lekker in mijn vel gezeten', keek hij terug op de periode die achter hem lag. "Dan is het lekker als je zo'n doelpunt maakt. Dit optreden moet de standaard zijn voor mij. Ik weet dat ik het kan en dat moet eigenlijk elke wedstrijd naar boven komen." Kishna kreeg het publiek op de banken door op de achterlijn met een hoogstandje de bal door de benen van Stefano Marzo te spelen. "Als je het stadion vier keer 'oh' hoort roepen, dan is dat wel lekker", glimlachte Kishna.

"Als je jezelf goed voelt, dan maak je zulke acties puur intuïtief. Het is mooi dat het zo uitpakt." Boezemvriend Anwar El Ghazi onfermde zich over Kishna, die worstelde met zijn vorm: "We hebben veel contact. Hij zat even in een mindere periode, maar ik heb tegen hem gezegd dat ik daar ook mee te maken heb gehad en bij mij is het ook goed gekomen. 'Je moet gewoon hard blijven werken en dat doet hij ook", sprak de negentienjarige El Ghazi als een ware routinier. "Zo zie je maar weer dat die inzet wordt beloond. Ik geniet extra met hem mee."

Populair

© Voetbalfreaks.com