Meerdere clubs geïnteresseerd in Moisander: ''Transfer is het beste''

Over de sportieve toekomst van Niklas Moisander is veel te doen. De verdediger van Ajax verlengt zijn aflopende contract niet in Amsterdam en zit de laatste weken af en toe zelfs op de bank. Hij zou in de belangstelling staan van Italiaanse clubs.

Volgens het Italiaanse Tutto Mercato kan de Finse verdediger een contract tekenen bij verschillende clubs in Italië, die de situatie rond de 29-jarige Moisander nauwlettend in de gaten houden. Zaakwaarnemer Sören Lerby bevestigt de geruchten tegenover Tutto Mercato. "Het is waar, ik kan bevestigen dat meerdere Italiaanse clubs interesse hebben in Niklas, maar ik wil geen namen noemen."

De aanvoerder van Ajax gaat in de winterstop hoogstwaarschijnlijk vertrekken uit Amsterdam, zo zei zaakwaarnemer Sören Lerby eerder al. "Voor zowel Ajax als Niklas zou een transfer in de komende winterstop het beste zijn. Dit is een mooi moment in zijn carrière om de stap naar een buitenlandse topcompetitie te maken", aldus Lerby tegenover Voetbal International. Ajax-trainer Frank de Boer zette Moisander de afgelopen tijd iets vaker op de bank dan voorheen, ook om Stefano Denswil ritme op te laten doen. De verdediger kan de opvolger van Moisander worden bij Ajax.

Populair

© Voetbalfreaks.com