'Bizar' gesprek tussen Kishna en De Boer

Bij Ajax vond laatst een opvallend gesprek plaats op De Toekomst. Ricardo Kishna nam zijn zaakwaarnemer mee en sprak met Marc Overmars over het gebrek aan speeltijd in Amsterdam.

Kishna krijgt de laatste weken weer meer speelminuten van trainer Frank de Boer, maar kon daar in het begin van het seizoen lang niet altijd op rekenen. Daarom wilde hij met technisch directeur Overmars in gesprek en nam hij belangenbehartiger Mino Raiola mee. Volgens AT5 zou er een heftig gesprek hebben plaatsgevonden en naar verluidt begon Raiola al te lobbyen voor een overgang van Kishna naar de Italiaanse Serie A.

"Dat is vrij bizar, ja. Als jongens minder gaan spelen, worden ze gevoed door mensen die vinden dat ze er iets van moeten zeggen en de hele situatie niet kennen", aldus De Boer tegenover AT5. "Wij zijn bijna 24 uur per dag met ze bezig en kijken gewoon wat het beste voor het team is. Soms moet je even met de neus op de feiten worden gedrukt", zegt hij over de Ajax-talenten die niet elke week spelen. "Dat was met Kishna zo, maar ook met Anwar El Ghazi en Lucas Andersen. Soms geven spelers goede signalen af en soms is een ander beter."

Populair

© Voetbalfreaks.com