AC Milan wil belangrijke Ajacied: ''Ik heb wat contact gehad''

Er is contact geweest tussen Lasse Schöne en AC Milan. Dat bevestigt de zaakwaarnemer van de Deense middenvelder, Rob Groener, maandag in de Italiaanse media.

Schöne is bij Ajax in het bezit van een aflopend contract. Waar zijn voetbaltoekomst ligt is nu nog onduidelijk. Eerder werd Schöne gelinkt aan clubs als Sunderland en Napoli, terwijl AC Milan afgelopen seizoen al genoemd werd als mogelijke toekomstig werkgever van de Deens international. Groener laat weten contact te hebben gehad met de Italianen, maar weigert veel openheid van zaken te geven.

"Beter kun je dat aan Milan vragen", reageert Groener in gesprek met MilanNews op een vraag of Schöne een kandidaat is voor de Italiaanse club. "Ik heb wat contact gehad met de Rossoneri. Schöne is klaar voor de sprong vooruit naar één van de grote clubs in Italië. Ajax wil hem liever niet verkopen in januari, maar je weet het nooit. Zeker is dat een zomertransfer het juiste moment zou zijn."

Schöne zelf wilde maandag in het Algemeen Dagblad niet uitsluiten dat hij een nieuw contract tekent in Amsterdam, waar hij tot de bepalende spelers behoort. "We hebben een goed gesprek gehad. Ik ga er zelf ook vanuit dat ik blijf, maar zeg nooit nooit", doelt Schöne op de komende winterse transferperiode.

Populair

© Voetbalfreaks.com