Tevreden De Boer: "Het had veel zwaarder had kunnen zijn"

Ajax heeft het in vergelijking met Feyenoord en PSV getroffen bij de loting voor de zestiende finales van de Europa League. Frank de Boer is niet ontevreden met Legia Warschau.

"Mijn eerste reactie is dat het veel zwaarder had kunnen zijn", zegt De Boer maandag op de clubsite van Ajax. "Daarmee wil ik niks over Legia zeggen maar dan kijk ik gewoon naar al die andere sterke ploegen die we hadden kunnen treffen zoals Dinamo Moskou, Zenit Sint-Petersburg of Napoli." 

Ajax speelt op donderdag 19 februari eerst in de eigen Arena. Een week later is de return in een leeg stadion in Warschau. Legia plaatste zich zeer eenvoudig voor de zestiende finales. In de groepsfase pakte de ploeg vijftien punten, vijf meer dan Trabzonspor en Lokeren. Metalist Kharkiv was de derde tegenstander.

Ajax speelt overigens drie dagen na de wedstrijd in Polen thuis tegen PSV. De Eindhovenaren hebben die week echter ook een lange reis op het programma. De ploeg van Phillip Cocu speelt dan in Sint-Petersburg tegen Zenit.

Populair

© Voetbalfreaks.com